Agentor bouwtechniek

Over Agentor

Agentor is als dynamische technische groothandel uw totaalleverancier voor bouw, industrie en geveltechniek. Agentor is gespecialiseerd in systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten.

Al meer dan 45 jaar zijn wij bij uw toonaangevende projecten betrokken. Wij bieden architecten de kans zich met extra flexibiliteit in hun ontwerpen te onderscheiden: sterker, mooier én flexibeler door staal. Onze parate kennis van systeemprofielen en hang- en sluitwerk biedt u in de toeleverende bouwindustrie altijd een betrouwbare en pasklare oplossing.

Zowel voor een compleet assortiment producten als voor vakkundig advies van een van onze specialisten bent u bij ons welkom. We leveren ruim 100.000 producten, waaronder systemen voor stalen deuren, nood- en paniekdeuren, rvs deurkrukken, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Voor systeemprofielen kunt u kiezen uit diverse materiaalsoorten zoals staal, messing, aluminium of roestvaststaal.

Agentor biedt innoverende A merken voorzien van de laatste certificaten. Afspraak is afspraak, klantgericht denken en zorgen voor oplossingen. Agentor streeft naar de beste service. U bent altijd welkom bij onze specialisten op het gebied van systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. Het team van Agentor bestaat uit experts op het gebied van procedures en systemen.

Agentor weet hoe het er in uw fabriek en op de bouwplaats aan toe gaat en is de betrouwbare partner voor u én uw klanten. Bij Agentor kunt u altijd rekenen op onze kennis, kunde en kwaliteit!

Schrijf u vandaag nog in

en ontvang de beste acties als eerste in uw mailbox.